MOTOSKIJORING NAPSALI O NÁS                    
REKLAMA
Zásilkový obchod - www.zasilkovyobchod.cz
SPONZOŘI
AKTUALITY
MČR Motoskijoring ORION - SHIVA KTM CUP 2010 se vydařil

Poprvé ve své 13ti leté historii pořádání mistrovství České republiky v motoskijoringu, se nám letos podařilo odjet všech deset naplánovaných podniků! Pořadatelé se opět činili, závody se nám podařilo dostat i do Jižních Čech a také jsme se po delší pauze vrátili na Severní Moravu. Většina podniků je ale ve Východních Čechách a i posádky z tohoto kraje mají jasnou dominantu.

Rovněž se nám v tomto ročníku podařilo více propagovat tento zajímavý zimní sport, navázali jsme nové kontakty na různé motocyklové servery, na které jsme umísťovali jak pozvánky, tak i výsledky ze závodů + komentáře. Odezva od příznivců byla výborná, s čímž jsme rozhodně spokojeni. Také media se poměrně dost věnovala šampionátu - Svět Motorů, ČMN, DNES, Supermoto, Motocykl a několikrát přijela udělat shot i Česká Televize - ČT4.

V oblasti průběhu vlastních závodů byla letos špička velice vyrovnaná a o kýžený titul se přetahovalo hned několik dvojic. Zpočátku vedli bratři Šrolerové, potom úřadoval zkušený Kunc s lyžařem Prossem, jedoucí v barvách Orionu Litomyšl. Od druhé poloviny mistrovství se dostali do čela zase jezdci Marek s Navrátilem, ale nakonec slavili úspěch opět Šrolerovci, díky vítězství v posledním podniku, který se jel v Dobřanech. Letos proto musíme být s úrovní šampionátu hned z několika důvodů spokojeni - počasí, závodění, pořadatelství.

V neposlední řadě děkujeme také reklamním partnerům za tradiční podporu a doufám, že i další ročník odjedeme na takové úrovni!

Petr Kovář