MOTOSKIJORING NAPSALI O NÁS    
SPONZOŘI
AKTUALITY
Informace pro rok 2015

Vážení přátelé. V příloze posílám oficiální verzi kalendáře pro MČR v motoskijöringu. Pojede se celkem 6 závodů, všechny budou samozřejmě započítány do MČR. Podle informace pana Zadražila – pořadatele v jihočeské Želči, se u nich pojede na nové trati, protože na té původní se počítá s nějakou výstavbou. Ostatní tratě jsou určitě všeobecně známé, bude samozřejmě záležet na momentálních sněhových podmínkách, jaké pak tratě budou. Pro účast v mistrovství platí stejné podmínky, jako v loňském roce, může se jet proto i s licencí „C“. Jezdci, kteří v roce 2014 bodovali, mají přiděleno startovní číslo 2015 podle svého umístění, t.zn.:

1 Lukáš Mohaupt
2 Josef Mňuk
3 Tomáš Fogl
4 Josef Švorc
5 Jindřich Lux
6 Vítězslav Marek
7 Jaromír Romančík
8 Rostislav Kuda
9 Pavel Kunc
10 Vít Vitouš
11 Josef Sládek st.
12 Jan Zářecký
13 Marcel Hock
14 Václav Malkus

Další jezdci obdrží číslo podle dohody (do st.č. 50). V současné době jsou tedy obsazeny čísla 1-14 a dále pak 30. Ostatní jsou tedy volná. Prosím proto všechny jezdce, aby se mi ozvali a aby si vyřídili své licence pro jezdce i lyžaře. Formulář žádosti o licenci přikládám. Pro jezdce, kteří si chtějí vyřídit licenci u SMS Pardubice je nyní možnost vyřídit si ji přímo, protože je v pátek 12.12.2014 valná hromada SMS (podrobnosti jsou na stránkách SMS Pardubice). Během sezóny budu samozřejmě pravidelně posílat veškeré výsledky a informace na vaše mailové adresy. Vše bude i na oficiálních stránkách MČR v motoskijöringu www.novamotocross.com i na stránkách Autoklubu ČR www.autoklub.cz.

Při 5 závodech (Klášterec, Letohrad, Martinice, Horní Město a Dobřany se pojede zároveň Orlický pohár pro začínající jezdce bez licence. Prosím proto jezdce, kteří by chtěli Orlický pohár jet, aby se mi ozvali. Můžeme se rovněž domluvit na startovním čísle, které by pak měl jezdec rezervované pro celý seriál Orlického poháru. Zde budeme v maximální míře respektovat startovní čísla, která mají jezdci na svých motocyklech. Prozatím mám domluvena startovní čísla 3, 5, 17 a 22. Mám informace od pana Zadražila – pořadatele závodu v jihočeské Želči, že i na jejich trati se pojede vložený závod, kterého se mohou účastnit nelicenční jezdci. Zúčastnit se proto mohou i naši jezdci z Orlického poháru, body se ale do něho nebudou počítat.

Během sezóny budu samozřejmě všechny jezdce pravidelně informovat mailem o výsledcích a veškerém dění v motokijöringu. . Vše bude i na oficiálních stránkách MČR v motoskijöringu www.novamotocross.com. Tak si jen společně můžeme přát, aby nám zase po nějaké době matka příroda přála dostatek sněhu. Zdraví Vás

Josef Vašíček