MOTOSKIJORING NAPSALI O NÁS    
SPONZOŘI
AKTUALITY
MČR motoskijöring "ORION-SHIVA KTM Cup"

Vážení přátelé. Konečně Vám mohu sdělit, jak to bude vypadat s motoskijöringovým ježděním o tomto víkendu. Protože je letošní zima pořád taková jaká je, musíme hodně improvizovat. Stále se snažíme uspořádat další závody. Původně jsme počítali s tím, že se pojedou závody v Rudníku a v Dobřanech v Orlických horách. Mám informace od obou pořadatelů, a to:

V Dobřanech v Orlických horách to podle zprávy Josefa Švorce nejde. Sněhu není tolik, aby se mohl odjet kvalitní motoskijöring. Závod proto pořadatelé ruší, ale mění termín na příští týden (na sobotu 17.2.2018).

Lepší situace je v Rudníku. Pořádající SMX Racing Team Rudník připravuje závod na neděli 11.2.2018. V jejich obci měl loni motoskijöring zdařilou premiéru, v seriálu MČR úspěšně jezdí i jejich závodníci. Podle slov Pavla Šmahela závod letos pojedou na jiné trati, která je také v obci. Tím je i dobře přístupná pro jezdce a diváky. Rudnický závod tak bude 2. závodem letošního MČR. Pojede se opět v kategoriích MČR a Orlický pohár. Předchozí závod v Horním Městě byl divácky velice zajímavý v obou kategoriích. Návštěvníci závodu se tak mohou těšit na atraktivní závody.

Josef Vašíček