Orion Cup 2008                      
REKLAMA
Zásilkový obchod - www.zasilkovyobchod.cz
SPONZOŘI
AKTUALITY
Orion Cup letos s řadou změn

02. - 03. 08. 2008

Celý Orion Cup letos bude odstartován na náměstí ve Vysokém Mýtě 01. srpna 2008. Ve 14. hodin zde začíná motoshow, rozdávat se budou vstupenky a také nebude chybět autogramiáda s kaskadéry včele s Petrem Kuchařem.

Sobotní motoshow začne 02. srpna ve 13.00 na Autodromu ve Vysokém Mýtě. Po zranění se zde divákům představí freestylista Petr Kuchař a společně s nim budou také bláznit na pitbike Luděk Jankovský, Tomáš Bárta a Martin Mareš. Všichni mají ve svém programu salto vzad na motorce. Asi největším tahákem ale bude kaskadérská skupina STUNTS, ve složení Petr Hnětkovský (auto), Tereza Hnětkovská (motokára), Petr Přívozník ( Suzuki GSXR 600) a Martina Cinklová (čtyřkolka). Jejich vystoupení bude určitě velice atraktivní a na závěr své show ukáží (jako jediní na světě) prvek, kdy jedou všichni na jedné motorce po předním kole a od přilby jim létají jiskry. Do odpoledniho programu jsme nově zařadili silácké vystoupení borců – 10ti násobný mistr ČR a 2 x mistr světa v páce František Živný, Martin Štefl zase bude tahat nákladní auto (strong man) - vítěz Českého poháru a za kulturisty se divákům ukáže loňský mistr světa Martin Kasal. Hosté na této akci budou dva naši závodníci z MS silničních motocyklů - Lukáš Pešek a Karel Abraham. Celou akci bude moderovat Lucie Výborná z rádia ČESKÝ ROZHLAS. Pro diváky máme připraveno hodně soutěží - běh dětí, pojídání párků na čas, závody pitbike, páka a pivní spartakiáda. V soutěži o nejrychlejší moto si to na autodromu rozdají vyřazovacím způsobem asi na sto metrů s pevným startem Porsche, motokára, motorka silniční a supermotard. Na závěr bude připravena velká autogramiáda všech zúčastněných aktérů.

Večerní program začne v 18 hodin, kde zahrají domácí formace – Mixed Pickles, dále Tři Sestry Revival Banda z Prahy a skvělý Walda Gang v čele s Šafránkem , nebudou chybět hity od Matušky v rockovém kabátě a skladby od skupiny Harlej – Svařák nebo Pověste ho vejš atˇ se houpá… Vstupenky budou pochopitelně slosovatelné o hodnotné ceny a na závěr večera ozáří oblohu nad areálem velkolepý ohňostroj. Záštitu nad sobotním programem převzal starosta Vysokého Mýta Ing. Martin Krejza.

V neděli 03. 08. se uskuteční na trati v Benátkách u Litomyšle Mezinárodní motokros ve třídách MX2 o pohár stavební společnosti Profistav. U kubatůry MX1 o pohár Uni Credit Leasingu. Fanouškům motokrosu se představí ve 13.00 naše domácí špička ( Votroubek, Michalec, Marek, Kostelecký, Michek, Kadleček, Žerava, Bittner, Bartoš, Čepelák) a jezdci ze zahraničí. Nad nedělním závodem převzal záštitu Pardubický kraj a jeho hejtman Ivo Toman. Také zde budou slosovatelné vstupenky a první cena bude horské kolo od firmy Cyklo – Stratílek.