Motoskijoring 2009                      
REKLAMA
Zásilkový obchod - www.zasilkovyobchod.cz
SPONZOŘI
AKTUALITY
6. a 7. závod se pojede v Olešnici a Dobřanech

O tomto víkendu se pojedou další závody MČR v motoskijöringu. V sobotu 21.2.2009 se bude závodit na trati v Olešnici v Orlických horách. Přímo do Olešnice v Orlických horách se mistrovský motoskijöring vrací po 8 letech, protože jindy olešničtí pořádali své závody v nedalekém Sněžném.

O den později se pojede další závod 22.2.2009 v Dobřanech v Orlických horách. Pořadatelé z Dobřan původně plánovali svůj závod na 28.2., ale vzhledem k mimořádně příznivým sněhovým podmínkám posunuli termín o týden dříve.

V neděli v Dobřanech tak budeme znát letošní mistry republiky. K titulu mají nejblíže Sládek s Čížkem (Dukla Racing), kteří mají na svém kontě 81 bodů. Ale šanci na titul mají i další jezdci, protože letošní sezóna je mimořádně vyrovnaná. Ztrátu 9 bodů mají Mencák s Vaňousem (X-Sports Racing Team), malý odstup mají i bratři Šrolerové (SMK Klášterec nad Orlicí). Do bojů o nejvyšší mety určitě zasáhnou i Svatoš s Furárem (Profistav Litomyšl) a Mňuk s Langerem (Mňuk Motokros Team Vysoké Mýto). Oba závody začínají v 12.30 hodin kvalifikačními jízdami. Diváci se mohou těšit na dramatické závody.

Josef Vašíček


Průbežné výsledky "MITAS ORION CUP 2009"